woensdag 10 september 2008

Zwintriatlon " Battle of de sexes "

Zwintriatlon 03 September '08

één van DE races van het jaar ?? wat het aantal deelnemers ( incl. toppers ) betreft zeker.
Het begint zoals iedereen (tot vervelens toe) weet met het kunnen inschrijven (het behoort ondertussen bij de folklore), daarna afwachten op het op eigen houtje samenstellen van de reeksen, doordat men enkel rekening hield met de prestaties in de eigen wedstrijd ?? krijg je een soort van hype, die bij de vaste wedstrijddeelnemers de “wenkbrauwen doet fronsen” en bij de occasionele deelnemers het summum is.
Laat me niet mis verstaan, ik wens IEDEREEN de mogelijkheid om triatlon te beoefenen en kennis te maken met onze mooie sport, maar wat respect voor de atleten en hun reeds geleverde prestaties tijdens het jaar, hun begeleiders (ouders en trainers van) die ALTIJD aanwezig zijn kan en mag ook gevraagd worden.

Nu zoals altijd, wij nemen graag deel aan wedstrijden, dus bracht ons clubje weer een aantal atleten in stelling, sommige waren aangenaam verrast met hun indeling bij de absolute toppers, één van onze dames was echter zwaar ontgoocheld met de indeling bij de LAATSTE dames wave ( dan win je eens in Aarschot). De tweede dame was zelfs een echte debutant op de ¼ distance en allen kunnen terugblikken op een geslaagde wedstrijd.
Karl en Maik bleven in elkaars blikveld tot de laatste ronde, en Karl er vandoor ging.
Johan en Jannick konden na deze wedstrijd geen betere papieren voorleggen op de ¼ dit jaar en beiden waren dan ook zeer tevreden.
Sophie stormde door het vrouwelijke deelnemersveld om een knappe 7° plaats te claimen, en duidelijk te maken dat haar “verbanning” inderdaad een foutje was geweest.
Lore onze debutant, liet een zeer gedecideerde indruk, en alle onderdelen werden zonder hapering en/of verval afgewerkt, een echte triatlete in wording? nee het label triatlete mag reeds gedragen worden.

843 finishers > Karl 2 hr. 01 min. 49 sec. >> Maik 2 hr. 03 min. 10 sec. >> Sophie 2 hr. 11 min. 06 sec. >> Johan 2 hr. 30 min. 05 sec. >> Jannick 2 hr. 39 min. 12 sc. >> Lore 3 hr. 05 min. 08 sec.

Greets
Enkele fotootjes kan je natuurlijk bezichtigen op de foto site