donderdag 7 augustus 2008

Race weekend 02-03 augustus deel 3

Halve triatlon Antwerpen 70.3 Ironman – 03 augustus

Antwerpen met meer dan 1000 deelnemers is in zijn korte bestaan, uitgegroeid tot de grootste triatlon manifestatie in België.
5 WTDT atleten tussen deze grote massa, maar opvallen zullen ze zeker, zij het niet in de strijd voor het podium op Stijn na natuurlijk (3° vorige editie)
Dan hopelijk voor het plezier dat ze beleven aan hun hobby.

Het weer heeft deze editie nog wat extra moeilijk gemaakt, regen tijdens het lopen kan aangenaam zijn, maar een helse stortvloed tijdens het fietsen is voor niemand een pretje. Oppassen en extra concentratie zijn de orderwoorden om valpartijen te voorkomen.
Maar ….
Stijn gaat volluit, als laatste test voor het WK. In Almere (31/08/2008).Na het zwemmen, gaat hij resoluut op zoek naar de koplopers tijdens het fietsen om na een sterk loopnummer als 5° te eindigen, met 4 full time pro’s voor, kan men enkel maar tevreden zijn, en weten dat “men goe bezig is”.

Karl , Maik , Sophie, gaan in deze race voor amusement en genieten van de sfeer, dat men tussendoor tijden neerzet die aan zichzelf nog eens bewijzen dat ze zeker tot de grote subtop van België behoren is mooi meegenomen.
Henny zijn tweede halve, en hiervoor heeft hij wat reserve ingebouwd in het zwemmen en fietsen, zoals men kan zien op de foto’s het ging het lopen zeer gezwind en vol overgave. Deze tweede is dus ook voor de volle 100 % meegevallen en smaakt naar meer.

862 finishers > Stijn 3 hr. 55 min. 05 sec. >> Karl 4 hr. 23 min. 49 sec. >> Maik 4 hr. 27 min. 41 sec. >> Sophie 4 hr. 43 min. 34 sec. >> Henny 5 hr. 33 min. 41 sec.