donderdag 7 augustus 2008

Race Weekend 02-03 augustus > deel 1

Kwart Triatlon Berlare > 02 augustus

Na een verdiende en nodige rustweek op het zonnige Fuerteventura een wedstrijd betwisten kan twee kanten op, super of ??. In het geval van Jurgen mag men stellen dat het super was.De maagprobleempjes hopelijk definitief onder controle en het lopen kan ook afgewerkt worden op het gewenste niveau, een mooie prestatie met een 11° plaats is het resultaat.

Voor Jannick liep het wat minder vlot, zwemmen ? “ wats gebeurd “ dit zullen we eens rustig moeten nazien, dat men hierdoor een eenzaam fietsonderdeel krijgt is niet aangenaam in een stayerwedstrijd want men wacht niet hé. Maar we hebben wel finishers bij WTDT zelfs als het wat minder gaat, respect.

182 finishers > Jurgen – 1 hr. 52 min. 46 sec. >> Jannick – 2 hr. 35 min. 36 sec.


Sprint Triatlon Eupen > 02 augustus

Onze Tony neemt de training en wedstrijd opbouw bij de “Masters” zeer ernstig, na het zwemonderdeel in trio te Oudenaarde, als tweede wedstrijd een Sprintje (onverwacht) op een lastig parcourtje het kan tellen. Het zwemonderdeel is nog steeds het favoriete , in zoverre zelfs dat onze olympiër Axel Zeebroeck zal gedacht hebben wie is die pipo (voor de eerste meters wel te verstaan) met al zijn ervaring kon Tony zich echter knap stand houden tussen al dat jonge geweld met een knappe 60°st. plaats tot gevolg. Op naar een kwart ?? .

346 finishers > Tony1 hr. 17 min. 08 sec.